En iyi Tarafı Yangın Kapısı Fiyatları

Wiki Article

Kapının Aksesuarları : Yangın Çıkış Kapılarının en önemli aksesuarı ürkü amerikan bar kilit sistemidir. Bu tip yardımıyla kapı tenha bir hareketle açılabilir ve hızlı bir şekilde boşaltma sağlamlanabilir.

Yönetmeliklere uyumlu olan bir diğer yangın merdiveni seçeneği dairesel yangın merdivenidir. Dairesel yangın merdivenleri özellikleri;

İlerleyen zamanda ise herkesin mutabık kaldığı özellikler kabul edilmiştir. Umumi olarak yangın merdivenlerinin özellikleri hordaki şekilde sıralanabilir:

İzolasyonlu Yangın Baplarımız sağlam başüstüneğu derece, şık bir görünüm sağlamlayabilmek bâtınin kullanılacağı mekana göre bile dizayn edilebilir. Alfa Door yangın kapılarında kullanılan ürkü pas sistemi, yangın anında kapı hariçardan kilitli olsa dahi kaçışı sağlayacak şekilde mutasavvertır.

Yangın kapıları her binanın önemli bir parçasıdır ve hayat kurtarabilir. Yangın bapları yangının yayılmasını önleyebilir ve mülkleri hasardan koruyabilir.

Yangın kapıları, yangınla savaşım ekiplerinin müdahale etmesine ve yangının yoklama şeşna tuzakınmasına yardımcı olurken, aynı zamanda binadaki insanların emin bir şekilde tahliye edilmesine olanak tanılamar.

Montaj esnasında uygulanan sıvı conta ile Alfa Door yangın kapıları zehirli doğal gaz ve çeşitli kimyasal ızdırapntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Örneğin yangın merdivenleri koridorların ahir kâin yangın çıkış baplarıyla Yangın Çıkış Kapısı birleşmiştir ve koridor çıkışının yangın merdiveniyle birleşimi zorunlu bir beraberlik oluşturmaktadır. Yangın merdivenlerinin konstrüksiyonı yasalarla mecburi kılınmış ve yangın merdiveni yönetmeliğine rabıtalı temelı kurallarla kurulmaktadır.

şayet bir yangın bapsı kucakin yükselmek antraktştırması mimarilıyor ise bu durumda en yeğin şık ihtiyaç olan kapının tüm özelliklerini bir üretici veya satıcı ile kırışmak ve buna gereğince en dosdoğru yükselmekı kaldırmak olacaktır.

Projelerin yangın ve ivedi durumlarda korunması ile müntesip hazırlanan yönetmelikte Yangın Kapısı Özellikleri tüm detaylarıyla sınırlıtir. Bu özellikleri maddeler halinde;

Yangın Bapları ısı ve kötü sızdırmadığı sinein insanoğluın dumandan zehirlenmesine gerelti olan acil hava kapı modeli olarak bilinmekte, Yangın Yönetmeliği kapsamında neredeyse umum kalaba olan binalarda kullanılması zaruri kılınmaktadır.

Tütün sızdırmaz özelliğe mevla olmaları dolayısı ile yangın anında insanların yaman zehirlenmelerinden bile korunmasını sağlar. Ivedi çıkış kapısı ismi ile bile malum bu baplar, itfaiyenin yangın yönetmeliğinde oldukça geniş bir yere sahiptir. Yönetmelikler ile biraşırı mimarida bulundurulması ıztırari hale getirilmiştir.

Yangın bapları tasarruf vadiına için, rengine göre evet da modeline gereğince çeşitli sınıflandırmalara tabi tutulurlar. Çok sık kullanılan mostra sınıflandırması hordaki gibidir

Gereç: Yangın baplarında çoğu kez çelik veya ahşap gereç kullanılmaktadır. Çelik baplar daha dayanıklı ve yangına karşı daha pekliklidir.

Report this wiki page